RS-193 PEG-12 Dimethl силикон

Кыска сүрөттөмө:


Продукт чоо-жайы

Продукт тегдери

Обзор
Ыкчам маалымат
Классификация:
Химиялык жардамчы агент
CAS №:
NO
Башка аттар:
NO
MF:
NO
EINECS №:
NO
Тазалык:
NO
Келип чыккан жери:
Чжэцзян, Кытай
Түрү:
Адсорбент
Адсорбенттердин түрлөрү:
Активдештирилген көмүр
Колдонуу:
Булгаарыдан жасалган көмөкчү заттар, мунай кошумчалары, беттик активдүү заттар
Бренд аты:
RS
Модель номери:
RS-193

Description

INCI аталышы: PEG-12 Dimethicone

 

Силикон Surfactant RS-193 полигликол (этилен/пропилен кычкылы) модификацияланган полидиметилсилоксан жана уникалдуу беттик-активдүү зат касиеттерин жана силикон майынын идеалдуу эмульгатору жана жеке гигиеналык буюмдардын башка мунай фазасынын бетинин чыңалуусун төмөндөтүшү мүмкүн.Бул сонун суу эригичтиги, анти-статикалык, жылмакай сезими, көбүк-туруктуу касиеттери ж.б.

 

Техникалык индекс

Менчик

Спецификация

Көрүнүш

Түссүздөн сарыга чейинки суюктук

Салыштырмалуу тартылуу (25℃)

1.070-1.080

Сынуу көрсөткүчү (25℃)

1.4500-1.4600

Илешкектүүлүк (CST, 25℃)

250-500

булут чекити(℃)

≥80

 

Артыкчылыктары жана өзгөчөлүктөрү

ØТерини дүүлүктүрбөйт

ØГидрофильдик жана нымдуу заттар

ØАнтистатикалык жана көбүккө туруктуу агент

ØПолиэфир модификацияланган силикон

ØИондук эмес силикон беттик активдүү зат

ØМыкты эмульсиялоочу жана нымдоочу активдүүлүк

 

Тиркемелер

RS-193 - бул силикон суюктуктарынын жана башка май фазаларынын идеалдуу эмульгатору.Ал бетке арналган лосьондо, чач жасалгалоочу спрейде, макияжда жана күндөн коргоочу кремдерде жана башкаларда кеңири колдонулган.

 

Колдонуу

RS-193 чач жасалгалоочу препараттарда PVP K-30, VA-64 сыяктуу пленкалуу полимерлер менен аралаштырылышы мүмкүн.Бетке арналган лосьондо жана кремдерде жалпы колдонуу деңгээли 1-3% түзөт.

 


  • Мурунку:
  • Кийинки:

  • Бул жерге билдирүүңүздү жазып, бизге жөнөтүңүз

    байланыштууПРОДУКЦИЯЛАР