China RS-sampeyan Vinyltri (methylethylketoxime) silane CAS #: 2224-33-1 Produsen lan Supplier | Ruijin

RS-sampeyan Vinyltri (methylethylketoxime) silane CAS #: 2224-33-1

Short Description:


  • Potongan: 1-10 USD / KG
  • Min.Order Quantity: 1000kg
  • Sumber Kabisan: 10,000kg saben dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    klasifikasi:
    Kimia tambahan Agent
    CAS No .:
    2224-33-1
    Names:
    Vinyltri (methylethylketoxime) silane
    EINECS No .:
    218-747-8
    Purity:
    95 min
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China
    Ketik:
    Adsorbent
    Adsorbent Macem-macem:
    aktif Carbon
    Dianggo:
    Karet tambahan Agen, Tekstil tambahan Agen, Water Treatment Chemicals
    Jeneng merek:
    RS
    Panggil Model:

    Aplikasi
    Silane RS-sampeyan can be used in variety of applications, including:
       Utamané digunakake minangka agen ngruwat Neutral kanggo produksi sealant silikon;
       Digunakake minangka agen kopling silane entheng lan crosslinker.

     

    packing
    210L Iron Drum: 190KG / Drum
    1000L IBC Drum: 950KG / Drum

    Beting Life & Storage
    1 Year yen katahan ing diinget asli.
    Transport minangka kimia non-mbebayani. Store in wadhah asli mung.
    Wadhah Keep ditutup tightly lan nyimpen ing kelangan, inggih ventilated Panggonan.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Related PRODUCTS