Vinyl végű szilikon folyadék RS-VS

Rövid leírás:


  • FOB ár:1-10 USD/KG
  • Min. rendelési mennyiség:1000 kg
  • Ellátási képesség:10.000 kg naponta
  • Termék leírás

    Termékcímkék

    Áttekintés
    Gyors részletek
    Osztályozás:
    Vegyi segédanyag
    CAS szám:
    70131-67-8
    Más nevek:
    vinil végződésű polidimetilsziloxán
    MF:
    CH2=CH-Si(CH3)2O[(CH3)2SiO]n(CH3)2Si-CH=CH2
    EINECS szám:
    231-545-4
    Tisztaság:
    99,9%
    Származási hely:
    Zhejiang, Kína
    Típus:
    Adszorbens
    Adszorbens fajta:
    Aktív szén
    Használat:
    Bőr segédanyagok, kőolajadalékok, gumi segédanyagok
    Márkanév:
    RS
    Típusszám:
    RS-VS
    Kinézet:
    Színtelen átlátszó folyadék

    Kémiai név: dimetikon / szilikonolaj / szilikonfolyadék / polidimetilsziloxán / szimetikon

    CAS szám:63148-62-9/9016-00-6/9006-65-9.
    EINECE :618-493-1.
    Kinézet :Színtelen átlátszó folyadék.

    Kinézet

    Átlátszó folyadék

    Viszkozitás (25 ℃, mm2/s)

    1000-10000

    Sűrűség (25℃)

    0,9600-0,9900

    Illékony (150 ℃/2 óra)

    ≤ 1%

    Törésmutató

    1,4036-1,4040

    Fizikai és kémiai jellemzők

    1.Simaság és lágyság, hidrofób, jó kémiai stabilitás és szigetelő tulajdonság.
    2.Magas és alacsony hőmérsékleti ellenállás és magas lobbanáspont.
    3.Alacsony fagypont (krónikusan használható -50 ℃ és +200 ℃ közötti hőmérsékleten).
    4.Kis viszkozitás-hőmérséklet együttható és nagy kompressziós arány és alacsony felületi feszültség.

     

    Csomagolás és szállítás
    Szállítási módok

    1.Minták és kis mennyiségű rendelés FedEx/DHL/UPS/TNT, háztól házig.
    2.Tételáru: légi úton, tengeren vagy vasúton.
    3.FCL: Repülőtér/tengeri kikötő/pályaudvar fogadása.
    4.Átfutási idő: 1-7 munkanap a mintákhoz;7-15 munkanap misére.

    Óvintézkedések

    1.Száraz, szellőző helyen, normál hőmérsékleten tárolandó.Savval és lúggal kevert tárolás tilos.A tárolóhelyet tűzoltó felszereléssel kell ellátni.
    2.Ne használjon olyan berendezéseket és szerszámokat, amelyek könnyen szikrát keltenek.
    Óvatos kezelés be- és kirakodás közben.A fent említett különböző alkalmazások szerint a szilikonolajat dimetil-szilikonolajnak, dimetikonnak, szimetikonnak stb.

    GYIK

    1.Mi az a dimetikon?
    A dimetikon, más néven polidimetil-sziloxán, egy szilícium alapú polimer, amely mesterségesen előállított szintetikus molekula, amely monomereknek nevezett ismétlődő egységekből áll.A szilícium az oxigén után a második legelterjedtebb elem a földkéregben, a szilícium-dioxidot homokként is ismerik, amely gyakran megtalálható a strandokon és a partokon.A dimetikon számos étolajban, feldolgozott élelmiszerben és gyorséttermekben, például csirke rögökben és sült krumpliban is megtalálható.


    2.Miért használják kozmetikumokban és testápolási termékekben?
    A dimetikont kozmetikai és testápoló termékek széles skálájában használják, beleértve a krémeket és testápolókat, fürdőszappanokat, samponokat és hajápoló termékeket, ahol elsősorban:


    Habzásgátló szer
    Hajkondicionáló szer
    Bőrkondicionáló szer
    Bőrvédő


    3. Biztonságos a dimetikon?

    Az FDA jóváhagyta a dimetikon bőrvédő összetevőként való használatát a vény nélkül kapható termékekben, a Cosmetic Ingredient Review (CIR) testülete pedig biztonságosnak ítélte a testápolási termékekben való használatát.Egyes tanulmányok azt találták, hogy megnyugtatja és javítja a krónikus kézdermatitiszt, valamint csökkenti a gyulladást és az irritációt.A Skin Deep Database azt is felsorolja, hogy alacsony a kockázati kockázata.


    4. Adsz mintákat?ingyenes vagy extra?
    Igen, felajánlhatjuk a mintát ingyenesen, de nem fizetjük a szállítási költséget.


    5. Mik a fizetési feltételei?
    Fizetés<=1000 USD, 100% előre.Fizetés> = 1000 USD, 30% T / T előre, egyenleg a szállítás előtt.


  • Előző:
  • Következő:

  • Írja ide üzenetét és küldje el nekünk