Vinyl Terminated Silicone Cairan RS-VS

Katrangan singkat:


  • Harga FOB:1-10 USD/KG
  • Jumlah Pesanan Min.1000kg
  • Kapabilitas sumber:10.000kg saben dina
  • Detail Produk

    Tag produk

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Klasifikasi:
    Agen Bantu Kimia
    Nomer CAS:
    70131-67-8
    Jeneng Liyane:
    vinyl diakhiri polydimethylsiloxane
    MF:
    CH2=CH-Si(CH3)2O[(CH3)2SiO]n(CH3)2Si-CH=CH2
    Nomer EINECS:
    231-545-4
    Kemurnian:
    99,9%
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China
    Tipe:
    Adsorben
    Macem-macem Adsorben:
    Karbon Aktif
    Dianggo:
    Agen Bantu Kulit, Aditif Petroleum, Agen Bantu Karet
    Jeneng merek:
    RS
    Nomer Model:
    RS-VS
    Penampilan:
    Cairan Transparan Tanpa Warna

    Jeneng kimia: dimethicone / lenga silikon / cairan silikon / polydimethylsiloxane / simethicone

    Nomer CAS:63148-62-9 / 9016-00-6 / 9006-65-9.
    EINECE :618-493-1.
    Penampilan:Cairan transparan tanpa warna.

    Penampilan

    Cairan transparan

    Viskositas (25 ℃, mm2/s)

    1000-10000

    Kapadhetan (25 ℃)

    0.9600-0.9900

    Volatile (150 ℃ / 2 jam)

    ≤ 1%

    Indeks bias

    1.4036-1.4040

    Fitur fisik lan kimia

    1.Gamelan & alus & hidrofobik & stabilitas kimia apik & sifat insulasi.
    2.Resistance suhu dhuwur lan kurang & titik lampu kilat dhuwur.
    3.Titik beku sing sithik (bisa digunakake sacara kronis ing suhu saka -50 ℃ nganti + 200 ℃).
    4.Koefisien viskositas-suhu cilik & rasio kompresi gedhe & tegangan permukaan sing sithik.

     

    Packing & Pangiriman
    Cara pengiriman

    1.Sampel lan pesenan jumlah cilik FedEx / DHL / UPS / TNT, Door to Door.
    2.Barang batch: Miturut Udara, Laut utawa Rel.
    3.FCL: Airport/Seaport/Stasiun Railway nampa.
    4.Lead Time: 1-7 dina kerja kanggo conto;7-15 dina kerja kanggo massa.

    Cegahan

    1.Panyimpenan ing papan sing garing lan berventilasi ing suhu normal.Ora ana panyimpenan campuran karo zat asam lan alkali.Panggonan panyimpenan kudu kasedhiya peralatan geni.
    2.Aja nggunakake peralatan lan piranti sing gampang ngasilake kembang api.
    Nangani kanthi ati-ati nalika mbukak lan mbongkar.Miturut macem-macem aplikasi sing kasebut ing ndhuwur, lenga silikon uga bisa diarani Minyak Silikon Dimetil, Dimethicon, Simethicon, lsp.

    FAQ

    1. Apa iku dimethicone?
    Dimethicone, uga dikenal minangka polydimethylsiloxane, yaiku polimer basis silikon sing minangka molekul sintetik buatan manungsa sing digawe saka unit sing diulang disebut monomer.Silikon minangka unsur paling akeh nomer loro ing kerak bumi sawisé oksigen, lan silikon dioksida uga dikenal minangka pasir, sing umum ditemokake ing pesisir lan pesisir.Dimethicone uga bisa ditemokake ing akeh lenga masak, panganan olahan lan ing panganan cepet kayata nugget pitik lan kentang goreng.


    2. Napa digunakake ing kosmetik lan produk perawatan pribadi?
    Dimethicone digunakake ing formulasi macem-macem kosmetik lan produk perawatan pribadi kalebu krim lan lotion, sabun mandi, sampo lan produk perawatan rambut, ing ngendi fungsine utamane minangka:


    Agen antifoaming
    Agen kahanan rambut
    Agen kahanan kulit
    Proteksi kulit


    3. Apa Dimethicone Aman?

    FDA wis nyetujoni panggunaan dimethicone minangka bahan pelindung kulit ing produk sing over-the-counter, lan panel Cosmetic Ingredient Review (CIR) wis netepake manawa aman digunakake ing produk perawatan pribadi.Sawetara panaliten nemokake manawa bisa nyuda lan mbantu ningkatake dermatitis tangan kronis, lan mbantu nyuda inflamasi lan iritasi.Database Kulit Deep uga nyathet yen nduweni risiko bebaya sing sithik.


    4. Apa sampeyan nyedhiyani conto?iku gratis utawa ekstra?
    Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


    5. Apa syarat pembayaran sampeyan?
    Pembayaran<=1000USD, 100% luwih dhisik.Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita