Vinylterminert silikonvæske RS-VS

Kort beskrivelse:


  • FOB-pris:1-10 USD/KG
  • Min. bestillingsantall:1000 kg
  • Forsyningsevne:10.000 kg per dag
  • Produkt detalj

    Produktetiketter

    Oversikt
    Raske detaljer
    Klassifisering:
    Kjemisk hjelpemiddel
    CAS-nr.:
    70131-67-8
    Andre navn:
    vinylterminert polydimetylsiloksan
    MF:
    CH2=CH-Si(CH3)2O[(CH3)2SiO]n(CH3)2Si-CH=CH2
    EINECS-nr.:
    231-545-4
    Renhet:
    99,9 %
    Opprinnelsessted:
    Zhejiang, Kina
    Type:
    Adsorbent
    Adsorbentvariant:
    Aktivert karbon
    Bruk:
    Lærhjelpemidler, petroleumstilsetningsstoffer, gummihjelpemidler
    Merkenavn:
    RS
    Modellnummer:
    RS-VS
    Utseende:
    Fargeløs gjennomsiktig væske

    Kjemisk navn: dimetikon / silikonolje / silikonvæske / polydimetylsiloksan / simetikon

    CAS-nr.:63148-62-9/9016-00-6/9006-65-9.
    EINECE:618-493-1.
    Utseende :Fargeløs gjennomsiktig væske.

    Utseende

    Gjennomsiktig væske

    Viskositet (25 ℃, mm2/s)

    1000-10000

    Tetthet (25 ℃)

    0,9600-0,9900

    Flyktig (150 ℃/2t)

    ≤ 1 %

    Brytningsindeks

    1,4036-1,4040

    Fysiske og kjemiske egenskaper

    1.Glatthet og mykhet og hydrofobitet og god kjemisk stabilitet og isolasjonsegenskaper.
    2.Høy og lav temperaturmotstand og høyt flammepunkt.
    3.Lavt frysepunkt (det kan brukes kronisk i temperaturer fra -50 ℃ til +200 ℃).
    4.Liten viskositet-temperaturkoeffisient og stort kompresjonsforhold og lav overflatespenning.

     

    Pakking og levering
    Fraktmetoder

    1.Prøver og bestilling av små mengder FedEx/DHL/UPS/TNT, dør til dør.
    2.Batchgods: Med fly, til sjøs eller med tog.
    3.FCL: Flyplass/havn/jernbanestasjon mottak.
    4.Ledetid: 1-7 virkedager for prøver;7-15 virkedager for messe.

    Forholdsregler

    1.Oppbevaring på et tørt, ventilert sted under normal temperatur.Ingen blandet lagring med syre og alkalisk stoff.Oppbevaringsstedet bør være utstyrt med brannutstyr.
    2.Ikke bruk utstyr og verktøy som lett kan produsere gnister.
    Forsiktig håndtering under lasting og lossing.I henhold til de ovennevnte forskjellige bruksområdene kan silikonolje også kalles Dimethyl Silicone Oil, Dimethicon, Simethicon, etc.

    FAQ

    1.Hva er dimetikon?
    Dimetikon, også kjent som polydimetylsiloksan, er en silisiumbasert polymer som er et menneskeskapt syntetisk molekyl som består av repeterende enheter kalt monomerer.Silisium er det nest mest tallrike grunnstoffet i jordskorpen etter oksygen, og silisiumdioksid er også kjent som sand, ofte funnet på strender og kyster.Dimethicone kan også finnes i mange matoljer, bearbeidet mat og i hurtigmat som kyllingnuggets og pommes frites.


    2.Hvorfor brukes det i kosmetikk og personlig pleieprodukter?
    Dimethicone brukes i formuleringen av et bredt spekter av kosmetikk og personlig pleieprodukter, inkludert kremer og lotioner, badesåper, sjampo og hårpleieprodukter, der det primært fungerer som:


    Antiskummiddel
    Hårkondisjoneringsmiddel
    Hudpleiemiddel
    Hudbeskyttelse


    3.Er Dimethicone trygt?

    FDA har godkjent bruken av dimetikon som en hudbeskyttende ingrediens i reseptfrie produkter, og Cosmetic Ingredient Review (CIR) panelet har vurdert det som trygt å bruke i produkter for personlig pleie.Noen studier har funnet at det beroliger og bidrar til å forbedre kronisk håndeksem, og for å redusere betennelse og irritasjon.Skin Deep-databasen viser også at den har en lav risiko.


    4.Gir du prøver?er det gratis eller ekstra?
    Ja, vi kan tilby prøven gratis, men betaler ikke fraktkostnadene.


    5.Hva er betalingsbetingelsene dine?
    Betaling <=1000USD, 100 % på forhånd.Betaling>=1000USD, 30% T/T på forhånd, balanse før forsendelse.


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv din melding her og send den til oss